Limonada cu turmeric anti-raceala la Kuvings

de Oana in Bauturi, 14 Ian 2019 | 5434 vizualizari

 

Pregatita rapid la storcatorul prin presare la rece Kuvings, pastrand intacte toate vitaminele!
Turmericul este un puternic anti-inflamator, antioxidant si stimuleaza sistemul imunitar.

De asemenea, turmericul reduce colesterolul si riscul de aparitie a bolilor de inima.

 

INGREDIENTE

  • 2 lamai 
  • 2 cm ghimbir 
  • 2 lingurite de miere 
  • 1 lingurita de turmeric macinat 
  • 200 ml apa plata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada cu turmeric anti-raceala la Kuvings:

Curata lamaile si ghimbirul de coaja.

Adauga pe rand ingredientele in palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece Kuvings.

Peste sucul de lamaie, adauga mierea, praful de turmeric si apa.

Omogenizeaza bine limonada pana se dizolva mierea si serveste limonada imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada cu turmeric anti-raceala la Kuvings" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Limonada